Søg
  • Mathias Stage

Bliv opdateret med e-mail marketing statistik!

E-mail marketing er en branche og markedsføringsdisciplin, der er i konstant udvikling. Derfor er det vigtigt at følge med for at opdage nye trends og statistikker, der kan gøre din e-mail markedsføring endnu bedre!


Her får du 6 statistikker, der kan give dig et billede af, hvad der rykker inden for e-mail marketing lige nu, så du er helt opdateret på, hvilken vej e-mail markedsføring går.


Så har du tasken fyldt med argumenter til, hvorfor din virksomhed skal begynde at markedsføre sig med e-mail marketing. Hvor enten du er chef i egen virksomhed eller markedsføringsansvarlig, så kan du altid forsvare brugen af e-mails som din primære markedsførings mulighed.


Nå, ikke mere snak! Her har du seks e-mail marketing statistikker.

6 statistikker, du kan bruge til at vækste din virksomhed

Følg med her på vores blog og bliv løbende opdateret på de nyeste statistikker og trends indenfor e-mail markedsføring.Har du brug for mere inspiration til, hvordan du kan vækste din virksomhed med e-mail markedsføring, så kig ind på vores blog nu. Eller er du blevet inspireret til at få gang i e-mail markedsføring i din virksomhed, så kontakt os nu for en uforpligtende samtale.

Lad os arbejde
sammen!

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe jer med jeres online markedsføring.

 

Udfyld formularen eller kontakt mig her:

Tlf. 31 501 701 

camilla@emailpro.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Smil fra Camilla :)

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook

Emailpro.dk - CVR: 40473467 - Camilla Dudzinski Nielsen - Vestermarken 1 - 8260 Viby J. - Tlf. 31 501 701 - Email: camilla@emailpro.dk